Over ons

Laat ons eens kennis maken...

CruiseTops Maritiem Centrum is het verhaal van twee enthousiaste mensen met een passie voor water die begonnen is zoals bij ieder van jullie..."en als we eens een bootje gingen huren..."

Meer dan 10 jaar later is wat begon als een hobby, uitgegroeid tot een succesvol bedrijf waarvan Nicole & Robert niet alleen het hoofd zijn, maar vooral ook het hart.

  • Erkend praktijktestcentrum CPC 017
  • Erkende vaarschool nautische opleidingen/FOD -mob. erkenning pleziervaartfederatie E17
  • Erkend BIPT-opleidingscentrum voor bedieningscertificaten pleziervaart en professionele vaart
Neem contact op
Wij genieten het vertrouwen van:
Erkend en gewaardeerd door:
24/7 online of vlot telefonisch bereikbaar voor al je administratieve kopbrekers
Docent voor alle theoretische opleidingen en hoofdexaminator van het praktijktestcentrum
+ 98%
Slaagkans op al onze opleidingen, niet geslaagd - kom je kennis gratis opfrissen
+ 600
supercontente cursisten per jaar
+ 650
online leerstof- en examenvragen, steeds inbegrepen in elke cursus
5/5
Score op ALLE reviews

De troeven van ons maritiem centrum

De ene vaarschool is de andere niet en iedereen beweert de grootste te zijn..
Wel, wij zijn zeker niet de grootste, maar wel het opleidingscentrum met de beste en persoonlijke service aan onze cursisten. 
Bij ons krijg je geen ticket, maar een stem aan de telefoon.
Kom je voorbij Zemst, dan ben je van harte welkom in ons rustgevend kantoor voor een kop koffie.

group

Verhoogde slaagkans

Beperking van het aantal cursisten per les tot max. 15 deelnemers.
Persoonlijke begeleiding gegarandeerd!

local_phone

Nazorg voor elke student

Nog vragen na de lessen? Je instructeur blijft steeds bereikbaar voor al je vragen tijdens je studie.
Niet geslaagd in het theoretisch examen? gratis deelname volgende cursus.

library_books

Onlinetraining inbegrepen

Zowel voor de cursus stuurbrevet als de marifonie, steeds als extra een toegang tot onze onlinetraining, oefenen met de échte vragen van het examen stuurbrevet of marifoon!

playlist_add_check

Studiemateriaal inbegrepen

Bij CruiseTops geen overbodige kosten: wij stellen studiemateriaal zoals passer en plotter en naslagwerken gratis ter beschikking tijdens de lessen

Aan onze vaarschool geven cursisten alleen maar
5* recensies.

We zijn er, samen met onze enthousiaste instructeurs en partners, terecht fier op dat onze inzet en inspanning worden beloond met lovende recensies.

Rating icoon
Wát een ervaring ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Eerst en vooral, wil ik graag Nicole en Robert bedanken voor de top-begeleiding vóór, tijdens maar ook na de cursus. De steeds vriendelijke communicatie en enthousiasme hebben er zeker toe bijgedragen aan mijn mooie behaalde resultaten, zowel voor het BV als voor het AV. Ik ben echt super-blij met de mooie resultaten en kijk halsreikend uit naar mijn behaalde vaarbewijsjes. Ook van harte bedankt voor de superbegeleiding met alle aanvragen. En dan ‘onze’ Jo, de sympathieke topinstrucuteur voor de praktische proeven : 1000x dank, het was een keileuke, boeiende en onvergetelijke dag op het water met toffe mede-cursisten. Doe zo verder beste Toppers van CruiseTops ! En hopelijk tot snel…x
Meer lezen

Tonny V

Cursist

Rating icoon
"Ik zou graag de mensen van Cruisetops willen bedanken voor hun fantastische service!! Ik heb de cursus samen gevolgd met een vriend van mij op 3 zaterdagen en dit was heel aangenaam. De uitleg van Robert is goed en duidelijk. Ook de praktijkdag met Jo was heel leuk en leerrijk. Zelfs na de cursus staan ze klaar om uitleg te geven indien je dit nodig hebt via whatsapp of mail. Ik had vandaag men 2 examens en voor allebei geslaagd. Bedankt Robert, Nicole en Jo. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen."
Meer lezen

Nick Anthonissen

Cursist

Rating icoon
Gisteren een heerlijke dag gehad bij Cruisetops - maritiem centrum.Alle ins en outs van Marifonie geleerd voor het src-examen.‘s Ochtends gestart met de theorie. Dit was allesbehalve saai, want de lessen van Robert zijn doorspekt met humoristische anekdotes en aangrijpende verhalen.‘s Middags het praktijkgedeelte.Dit zit zo goed in elkaar dat ik totaal geen angst meer heb om met mijn marifoon aan de slag te gaan.We waren met een groep van 7, zodat iedereen ruim voldoende individuele aandacht kreeg.Ik wil de opleidingen van Cruisetops van harte bij iedereen aanbevelen, ook aan Nederlandse belangstellenden met nautische ambities.Nicole en Robert, hartelijk dank 🙏
Meer lezen
Rating icoon
"Wij hebben enorm veel bijgeleerd tijdens de praktijktestdag. Alles werd duidelijk uitgelegd en er was veel tijd voor oefeningen, tips en tricks! Ook voor en na de cursus staat Nicole steeds klaar met een antwoord op maat. Een echte aanrader voor wie van een vriendelijke en professionele service houdt!"
Meer lezen

Peter Van Eyndhoven

Cursist

Rating icoon
"Super leuke dag gehad tijdens het praktijk motorboot voor mijn algemeen stuurbrevet. Ook was de uitleg tijdens de theorielessen erg goed. Zeker aan te raden"
Meer lezen

Stijn Voeten

Cursist

Rating icoon
"Heel goede ervaring met onze lesgever Kristof. Hij heeft alles goed uitgelegd, meerdere keren indien nodig en had voldoende geduld. Aangename ervaring. De boot zelf was ook in orde en in goede staat. Beetje geluk met het weer, de zon was van de partij en geen regen. Weliswaar een snijdende wind, maar dat kon de pret niet bederven."
Meer lezen

Bianca Mortier

Cursist

Onze instructeurs, meester in hun vak

Team CruiseTops verstaat de kunst van "coaching". Onze instructeurs combineren leerrijke momenten met een dag vol plezier en ontspanning op het water.

Als schipper enthousiast vertellen is één ding, de leerstof zo brengen dat iedere cursist de leerstof begrijpt en deze ook nog correct kan toepassen is een heel ander ding.

military_tech

Geschoolde instructeurs

Onze instructeurs zijn houder van het internationaal vaarbewijs, het brevet yachtman, de licentie RYA -yachtmaster en STCW MASTER 200 of 500 GT.

description

Kies de boot die bij je past!

Ga je voor motor of ga je voor zeil?
Wij staan garant voor professioneel gekeurde boten die je voldoende comfort geven om op een ontspannende manier alle kneepjes van het vak te leren.

Leren varen... avontuur met een kostenplaatje

Het is dus een goede start om een vaarschool uit te kiezen die:

je perfect kan begeleiden in je vaartraject
je dossier van A - Z verzorgt
onderlegt is in onderwijzen, je leert varen zoals het moet
en .........die je ook nog wat geld laat besparen op het hele plaatje.


4X Check!
CruiseTops helpt je graag verder.


Laat je al zeker niet leiden door "snelcursus" of "cursus in slechts twee dagen". De te kennen leerstof is uitgebreid en vraagt het veelvuldig maken van toepassingen om alle kennis te beheersen.

Bij CruiseTops geen overvolle zalen..
Wij garanderen je persoonlijke lesbegeleiding in kleine groep, waarbij onze leraar voldoende tijd maakt om de leerstof te herhalen, vragen te beantwoorden en een proefexamen achter elk hoofdstuk in te lassen.
Resultaat? Met glans geslaagd!

verified_user

98 % slaagkans op al onze opleidingen

Hét aanspreekpunt voor PLEZIERVAART en PROFESSIONELE VAART, voor elk traject de gepaste opleiding!