Locaties

Locaties theorie-praktijk-marifonie

CruiseTops Maritiem Centrum geeft theorie- en praktijkopleidingen voor het vaarbewijs en marifooncertificaat in heel Vlaanderen, aan de kust in Nieuwpoort en in de mooie jachthaven van Cadzand-Bad NL.
Vind hieronder uw dichtstbijzijnde locatie.

Professioneel

Antwerpen (commercial yachting)

GO! - De Scheepvaartschool te Antwerpen is onze partner voor de organisatie van alle radiomaritieme opleidingen voor de professionele vaart wereldwijd.
place
Gloriantlaan 75, 2050 Antwerpen
Praktijk

Antwerpen (praktijkcentrum)

In het Asiadok van Antwerpen organiseren we de praktijktestdag motorboot: geldig voor beperkt en algemeen vaarbewijs voor binnenwateren en kust
place
Asiadok-Oostkaai 28d, 2030 Antwerpen
Theorie

Antwerpen (theoriecentrum)

De lokalen van Waterski Vlaanderen vormen onze basis in Antwerpen voor de theorieopleidingen voor het vaarbewijs en radiomarifonie pleziervaart
place
Beatrijslaan 25 bus 2, 2050 Antwerpen
Theorie

Antwerpen (theoriecentrum)

De jachtclub R.Y.C.B.,centraal gelegen te Antwerpen met zicht op de Schelde: basislocatie voor alle opleidingen theorie vaarbewijs en marifonie pleziervaart.
place
Thonetlaan 133, 2050 Antwerpen
Praktijk

Gent (praktijkcentrum)

In centrum Gent en op de Leie kan je praktijk plannen op de snelle RIB: geldig voor beperkt en algemeen vaarbewijs voor binnenwateren en kust
place
Gent Leievaarders Snepkaai 62 9000 Gent
Theorie

Gent (theoriecentrum)

Het Holiday Inn hotel vormt onze basis in Gent voor de theorieopleidingen voor het vaarbewijs en radiomarifonie pleziervaart
place
Maaltekouter 3, 9051 Gent
Theorie

Jachthaven Cadzand-Bad NL (theoriecentrum)

In de mooie jachthaven van Cadzand- Bad, kan je met zicht op de Noordzee de theoretische lessen voor het vaarbewijs en radiomarifonie volgen
place
Maritiem Plaza 2, 4506 KZ Cadzand, Nederland
Theorie

Leuven (theoriecentrum)

Centraal gelegen aan de rand van Leuven, onze moderne locatie voor theorie vaarbewijs én radiomarifonie pleziervaart
place
Interleuvenlaan 62, 3001 Leuven
Theorie

Mechelen (theoriecentrum)

Authentieke eventlocatie voor onze opleiding te Mechelen: sleepvrachtschip "Anna-Marie" uit 1928, je volgt er theorieopleiding voor vaarbewijs en marifoon
place
Winketkaai 33 2800 Mechelen
Praktijk

Nieuwpoort (praktijkcentrum)

In deze mooie yachthaven aan de kust kan je terecht voor je vervolmaking praktijk zeil en het verplicht praktijkexamen motor/zeil of zeil.
place
Watersportlaan 11, 8620 Nieuwpoort
Praktijk

Nieuwpoort (praktijkcentrum)

In deze mooie yachthaven aan de kust kan je je praktijktestdag motor plannen
place
Halvemaanstraat 2/B, 8620 Nieuwpoort
Theorie

Vilvoorde (theoriecentrum)

In de Sportcube in Eppegem, rand van Vilvoorde, organiseren we theorieopleidingen voor jouw gewenste vaarbewijs.
place
Waterleest 12-14, 1980 Eppegem

Vaarschool met alleen maar
5* recensies.

We zijn er, samen met onze enthousiaste instructeurs en partners, terecht fier op dat onze inzet en inspanning worden beloond met lovende recensies.

Rating icoon
"Vriendelijk bedankt voor de info en de leerrijke lessen. Prima gedaan! We zien elkaar binnenkort voor de inhaalles en/of de cursus voor het marifoonbrevet. Keep up the good work!!"

Mattias Dooms

Cursist

Rating icoon
"Ik zou graag de mensen van Cruisetops willen bedanken voor hun fantastische service!! Ik heb de cursus samen gevolgd met een vriend van mij op 3 zaterdagen en dit was heel aangenaam. De uitleg van Robert is goed en duidelijk. Ook de praktijkdag met Jo was heel leuk en leerrijk. Zelfs na de cursus staan ze klaar om uitleg te geven indien je dit nodig hebt via whatsapp of mail. Ik had vandaag men 2 examens en voor allebei geslaagd. Bedankt Robert, Nicole en Jo. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen."

Nick Anthonissen

Cursist

Rating icoon
"Praktijk varen - examen We waren met 3 aanwezig en hebben ervan genoten. We vonden het een gezellige leuke en leerrijke vaardag. Lesgever Jo was steeds bereid om uitleg te geven ook na de praktijkles. Handelingen zoals knopen werden gefilmd. De boot en het materiaal was in zeer goede staat, wat ook belangrijk is. Nu nog cursus en examen digitale marifoon en we zijn volledig inorde..."

Ann Van den Eynde

Cursist

Rating icoon
"Wij hebben enorm veel bijgeleerd tijdens de praktijktestdag. Alles werd duidelijk uitgelegd en er was veel tijd voor oefeningen, tips en tricks! Ook voor en na de cursus staat Nicole steeds klaar met een antwoord op maat. Een echte aanrader voor wie van een vriendelijke en professionele service houdt!"

Peter Van Eyndhoven

Cursist

Rating icoon
"Super leuke dag gehad tijdens het praktijk motorboot voor mijn algemeen stuurbrevet. Ook was de uitleg tijdens de theorielessen erg goed. Zeker aan te raden"

Stijn Voeten

Cursist

Rating icoon
"Heel goede ervaring met onze lesgever Kristof. Hij heeft alles goed uitgelegd, meerdere keren indien nodig en had voldoende geduld. Aangename ervaring. De boot zelf was ook in orde en in goede staat. Beetje geluk met het weer, de zon was van de partij en geen regen. Weliswaar een snijdende wind, maar dat kon de pret niet bederven."

Bianca Mortier

Cursist

verified_user

98 % slaagkans op al onze opleidingen

Hét aanspreekpunt voor PLEZIERVAART en PROFESSIONELE VAART, voor elk traject de gepaste opleiding!