Testimonials

Vaarschool met meer dan 140
5* recensies

We zijn er, samen met onze enthousiaste instructeurs en partners, terecht fier op dat onze inzet en inspanning worden beloond met lovende recensies.

Bekijk alle opleidingen
Rating icoon
Wát een ervaring ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Eerst en vooral, wil ik graag Nicole en Robert bedanken voor de top-begeleiding vóór, tijdens maar ook na de cursus. De steeds vriendelijke communicatie en enthousiasme hebben er zeker toe bijgedragen aan mijn mooie behaalde resultaten, zowel voor het BV als voor het AV. Ik ben echt super-blij met de mooie resultaten en kijk halsreikend uit naar mijn behaalde vaarbewijsjes. Ook van harte bedankt voor de superbegeleiding met alle aanvragen. En dan ‘onze’ Jo, de sympathieke topinstrucuteur voor de praktische proeven : 1000x dank, het was een keileuke, boeiende en onvergetelijke dag op het water met toffe mede-cursisten. Doe zo verder beste Toppers van CruiseTops ! En hopelijk tot snel…x
Meer lezen

Tonny V

Cursist

Rating icoon
"Ik zou graag de mensen van Cruisetops willen bedanken voor hun fantastische service!! Ik heb de cursus samen gevolgd met een vriend van mij op 3 zaterdagen en dit was heel aangenaam. De uitleg van Robert is goed en duidelijk. Ook de praktijkdag met Jo was heel leuk en leerrijk. Zelfs na de cursus staan ze klaar om uitleg te geven indien je dit nodig hebt via whatsapp of mail. Ik had vandaag men 2 examens en voor allebei geslaagd. Bedankt Robert, Nicole en Jo. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen."
Meer lezen

Nick Anthonissen

Cursist

Rating icoon
Gisteren een heerlijke dag gehad bij Cruisetops - maritiem centrum.Alle ins en outs van Marifonie geleerd voor het src-examen.‘s Ochtends gestart met de theorie. Dit was allesbehalve saai, want de lessen van Robert zijn doorspekt met humoristische anekdotes en aangrijpende verhalen.‘s Middags het praktijkgedeelte.Dit zit zo goed in elkaar dat ik totaal geen angst meer heb om met mijn marifoon aan de slag te gaan.We waren met een groep van 7, zodat iedereen ruim voldoende individuele aandacht kreeg.Ik wil de opleidingen van Cruisetops van harte bij iedereen aanbevelen, ook aan Nederlandse belangstellenden met nautische ambities.Nicole en Robert, hartelijk dank 🙏
Meer lezen

Jan van den Berge

Cursist

Rating icoon
"Wij hebben enorm veel bijgeleerd tijdens de praktijktestdag. Alles werd duidelijk uitgelegd en er was veel tijd voor oefeningen, tips en tricks! Ook voor en na de cursus staat Nicole steeds klaar met een antwoord op maat. Een echte aanrader voor wie van een vriendelijke en professionele service houdt!"
Meer lezen

Peter Van Eyndhoven

Cursist

Rating icoon
"Super leuke dag gehad tijdens het praktijk motorboot voor mijn algemeen stuurbrevet. Ook was de uitleg tijdens de theorielessen erg goed. Zeker aan te raden"
Meer lezen

Stijn Voeten

Cursist

Rating icoon
"Heel goede ervaring met onze lesgever Kristof. Hij heeft alles goed uitgelegd, meerdere keren indien nodig en had voldoende geduld. Aangename ervaring. De boot zelf was ook in orde en in goede staat. Beetje geluk met het weer, de zon was van de partij en geen regen. Weliswaar een snijdende wind, maar dat kon de pret niet bederven."
Meer lezen

Bianca Mortier

Cursist

Rating icoon
"Na lange zoektocht en veel vergelijken hier terecht gekomen voor het examen motorboot. Het praktijkexamen succesvol afgelegd dankzij de zeer goede begeleiding en vele uitleg van de begeleider."
Meer lezen

Sandrine van Dorselaer

Cursist

Rating icoon
"De praktijkopleiding was verrassend leerrijk én tegelijk een zeer leuke ervaring! We hebben enorm genoten van deze dag op het water en dat was grotendeels te danken aan de lesgever. Jo neemt voor iedereen de nodige tijd, ongeacht het niveau en dat verdient een pluim. Hij doet dit op een zeer professionele manier, maar zorgt tegelijk voor een ontspannen sfeer. Zelfs voor iemand met ervaring kan ik deze opleiding sterk aanraden."
Meer lezen

Mathieu De Raeve

Cursist

Rating icoon
"Praktijklessen gevolgd bij hen. Top instructeur die de tijd nam om alles duidelijk toe te lichten. Gaf ook enorm veel extra tips en info mee. Echt een aanrader!"
Meer lezen

Alan Aguilar

Cursist

Rating icoon
"Het was een fantastische praktijk les met een zeer goede instructeur. Kristof heeft alles zeer goed uitgelegd op een fijne en zeer duidelijk manier. Het waren ook zeer toffe collega's toffe groep. Bedank Kristof maar. Groetjes Paul"
Meer lezen

Paul Bruyndonckx

Cursist

Rating icoon
"Beste Robert, Ik heb bij jullie de opleiding SRC gevolgd. Vandaag ben ik mijn examen gaan afleggen en met glans geslaagd. Slechts 2 fouten op de 33 vragen. Nogmaals bedankt voor de leuke opleiding en nu naar het volgende, het stuurbrevet. Groeten, Simon"
Meer lezen

Simon Van Gorp

Cursist

Rating icoon
"beste nicole, de lessen waren heel duidelijk en op elk moment begrepen we de leerstof, een pluim en een dikke mercie nogmaals voor robert het is dus nu aan ons, maar jullie werk was top.."
Meer lezen

Stany Denys

Cursist

Rating icoon
"Dag Robert, vriendelijk bedankt voor de info en de leerrijke lessen. Prima gedaan! We zien elkaar binnenkort voor de inhaalles en/of de cursus voor het marifoonbrevet. Keep up the good work!! Mvg, Mattias"
Meer lezen

Mattias Dooms

Cursist

Rating icoon
"Leuke en leerrijke praktijkdag gehad dankzij Jo en de andere deelnemers. Ook vriendelijke en vlotte communicatie met Nicole en Robert. Een welgemeende dankjewel!"
Meer lezen

Cindy Heylen

Cursist

Rating icoon
"Alleen maar vijf sterren voor deze organisatie! Van administratie tot docenten, door iedereen goed geholpen en veel geleerd."
Meer lezen

Lucas De Jong

Cursist

Rating icoon
"Praktijkopleiding stuurbrevet gevolgd bij deze organisatie en dit was een echte aanrader! Zeer professioneel (zowel bij de opleiding zelf als qua communicatie). Elke cursist kreeg de kans om de manouevers goed te oefenen en handige tips en feedback."
Meer lezen

Sarah De Hondt

Cursist

Rating icoon
"Praktijk varen - examen We waren met 3 aanwezig en hebben ervan genoten. We vonden het een gezellige leuke en leerrijke vaardag. Lesgever Jo was steeds bereid om uitleg te geven ook na de praktijkles. Handelingen zoals knopen werden gefilmd. De boot en het materiaal was in zeer goede staat, wat ook belangrijk is. Nu nog cursus en examen digitale marifoon en we zijn volledig inorde..."
Meer lezen

Ann Van den Eynde

Cursist

Rating icoon
"Reeds bij inschrijving voor SRC opleiding prima service ! De opleiding zelf was TOP … eerst theorie, namiddag praktijk in een kleine groep met toffe sfeer ! Een absolute aanrader"
Meer lezen

Erik Callebaut

Cursist

Rating icoon
"Zowel voor het theoretische als praktische aspect van het vaarbewijs, kan ik cruisetops alleen maar aanraden! Zeer persoonlijke begeleiding, zeer behulpzaam en een top nazorg! Geen grote klaslokalen en afratelen van leerstof, maar kleine groepen en duidelijk uitleggen wat, waar, hoe, waarom. Merci Robert! Als leek in het vaargebeuren heeft me dit enorm geholpen met resultaat dat ik van de eerste keer geslaagd was in zowel beperkt als algemeen. Onderschat deze examens niet mensen!! Ook de praktijk was een topdag, merci Christophe! Eindelijk varen en de kneepjes van het vak leren. We zijn nog steeds een "bleu'ke", maar met genoeg vertrouwen om te gaan varen. And last but not least, de nazorg. Je wordt in elke stap geholpen en nog snel ook! Merci Nicole! Vooral voor al mijn stomme vragen :-)"
Meer lezen

Andy Ruelle

Cursist

Rating icoon
"Gisteren een heerlijke dag gehad bij Cruisetops - maritiem centrum. Alle ins en outs van Marifonie geleerd voor het src-examen. ‘s Ochtends gestart met de theorie. Dit was allesbehalve saai, want de lessen van Robert zijn doorspekt met humoristische anekdotes en aangrijpende verhalen. ‘s Middags het praktijkgedeelte. Dit zit zo goed in elkaar dat ik totaal geen angst meer heb om met mijn marifoon aan de slag te gaan. We waren met een groep van 7, zodat iedereen ruim voldoende individuele aandacht kreeg. Ik wil de opleidingen van Cruisetops van harte bij iedereen aanbevelen, ook aan Nederlandse belangstellenden met nautische ambities. Nicole en Robert, hartelijk dank"
Meer lezen

Jan van den Berge

Cursist

Rating icoon
"Hallo Robert, Ik heb vandaag met succes mijn GMDSS-SRC examen afgelegd. Bedankt voor de goede uitleg en de simulator. Groetjes, Eli"
Meer lezen

Elias Marien

Cursist

Rating icoon
"Dag Nicole, Nog bedankt trouwens voor uw snelle service i.v.m. de toegangscodes voor de simulatieoefeningen. Dat heeft zeker bijgedragen aan het positief resultaat van beide examens. Ook de lessen die zijn gegeven door meneer, horen bij de beste opleidingen die ik via het havenbedrijf al heb gevolgd! Met vriendelijke groeten en fijn weekend Nick Meulders port authority officer sr. OP/HSS Havenbedrijf Antwerpen/Antwerp Port Authority"
Meer lezen

Nick Meulders

Cursist

Rating icoon
"Robert, Goed nieuws...geslaagd voor beide examens gisteren. Heb intensief alles samengevat, geleerd en herhaald. Ook dank aan u...je lessen, oefeningen waren zeer interessant en duidelijk gegeven! Een must en meerwaarde om vol vertrouwen naar het examen te kunnen gaan."
Meer lezen

Neal van Acoleyen

Cursist

Rating icoon
"Zeer aangename praktijksopleiding- en examen gehad. De lesboot was in uitstekende staat en de instructeur legde alles zorgvuldig uit. Elk manoeuvre werd indien nodig meermaals geoefend alvorens een test afgelegd werd. Naargelang het niveau van de cursist werd het aantal oefenkeren ook aangepast. Top ervaring!"
Meer lezen

Max Kauffmann

Cursist

verified_user

98 % slaagkans op al onze opleidingen

Hét aanspreekpunt voor PLEZIERVAART en PROFESSIONELE VAART, voor elk traject de gepaste opleiding!